Direct naar content

Welkom bij HD Handel, dé plek voor al uw bedrijfskleding en PBM's.

Bij ons staat innovatie centraal en bedrijfskleding is onze expertise. Door deze twee waarden te combineren, kunt u erop vertrouwen dat wij hoogwaardige, innovatieve en duurzame kleding leveren. We werken samen met merken waar veiligheid, comfort en innovatie hand in hand gaan.

Maar we bieden meer dan alleen bedrijfskleding, veiligheidskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsschoenen. Bij ons vindt u ook praktische ondersteuning zoals schoonmaakmiddelen, papierwaren en disposables. We willen graag uw partner zijn in het bedrijfsleven en daarom houden we een uitgebreid assortiment aan producten op voorraad.

Met HD Handel heeft u niet alleen een betrouwbare leverancier, maar ook een magazijnhouder die u ontzorgt. Dus geen gedoe met meerdere ritjes naar de groothandel. Wij voorzien u van alles wat u nodig heeft, zodat u zich kunt focussen op uw eigen bedrijfsactiviteiten.

Wacht niet langer en laat HD Handel uw betrouwbare partner zijn voor al uw bedrijfskleding en toebehoren. Samen zorgen we voor een veilige en comfortabele werkomgeving. 

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@hd-handel.nl of kom langs in onze uitgebreide showroom van 800 m2.

 

Lees meer over HD handel.

Example image alt text

Think Safety!

Innovatief in bedrijfskleding

Als leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten hebben wij exclusieve dealer-overeenkomsten afgesloten met absolute topmerken. Ook het aanmeten van otoplastieken en op maat gemaakte veiligheidsbrillen kunnen wij voor u verzorgen.

We helpen u graag verder

HD handel werkt heel erg goed met ons samen om het bestelproces te verbeteren!

Bé van der Weide, contactpersoon van Royal Wagenborg