Direct naar content

Embleemservice

Kleding voorzien van jouw bedrijfslogo

Alle kleding en textiel kan door ons worden voorzien van jouw bedrijfslogo.

Heb je de juiste kleding voor de juiste klus gevonden? Mooi! Omdat wij naast veiligheid ook service heel belangrijk vinden, bieden wij onze in-house embleem service aan. Hierdoor kunnen wij buitengewoon flexibel al jouw kleding en textiel voorzien van een strak logo. Met flexibel bedoelen wij in tijd, aantallen en soort procedé.

Praktische adviezen

Tijd

Heb je snel nieuwe bedrukte kleding nodig? Dat is in de meeste gevallen geen probleem. Doordat wij voorraadhoudend zijn, kunnen we snel schakelen.

Aantallen

Zowel voor grote als kleine aantallen kunnen wij onze machines opstarten. Natuurlijk is het laten bedrukken van grote aantallen voordeliger. Maar soms heb je net even een paar exemplaren nodig.

Procedé

Kleding kan worden bedrukt of borduurt. Het eerste doen wij in huis, het borduren besteden wij uit. Wie de kleding wil laten bedrukken heeft keuze uit verschillende drukmethoden: transfer, snijflex en sublimatie. Welk procedé geschikt is voor jouw kleding, leggen we graag persoonlijk uit. Wel zijn ze allemaal was- en slijtbestendig.

Andere zaken waar je rekening mee moet houden

Zakken

Borduringen zijn door ons niet rechtstreeks op de zak aan te brengen zonder functieverlies. Wel is het mogelijk om een geborduurd logo op een lapje stof te borduren en deze vervolgens op de zak te stikken.

Stofkwaliteit

Niet alle stofkwaliteiten zijn geschikt om borduringen aan te brengen. Sommige stoffen zijn te licht/dun (bijv. t-shirts ), andere zijn te dik (bijv. fleecejacks).

Membraan stoffen

Indien een kledingstuk voorzien is van een wind- en waterdicht membraan of coating dan kunnen inborduringen niet worden aangebracht zonder functieverlies. Onze afdeling Customer Services kan jou helpen hiervoor een oplossing te vinden.

Seal-emblemen

Bij het aanbrengen van sealemblemen is een hoge temperatuur en druk noodzakelijk. Men gebruikt hiervoor speciale sealmachines. Sealemblemen zijn niet toepasbaar op alle stofkwaliteiten. Het is raadzaam bij twijfel contact op te nemen met onze afdeling Customer Services.

Wasvoorschriften

Onze wasvoorschriften staan in elk kledingstuk vermeld. Hou je strikt aan deze voorschriften voor kledingstukken met en zonder embleem, zowel voor industriële- als thuiswas. Het is raadzaam de kleding binnenstebuiten te wassen en de emblemen niet te strijken.
Wij geven geen garantie op kledingstukken die voorzien worden van emblemen van derden en/of kledingstukken die door jou zelf worden bedrukt. Wij accepteren dit niet retour.

Fiscale aspecten van werkkleding

Alleen vergoeding voor en verstrekking van werkkleding én vergoeding voor het wassen van die werkkleding zijn onbelast.

Werkkleding is:

  • kleding die uitsluitend of nagenoeg uitsluitend geschikt is om tijdens het werk te dragen.
  • kleding die voorzien is van één of meer duidelijk zichtbare aan de organisatie gebonden beeldmerken (bijvoorbeeld een logo) met een oppervlakte van minimaal 70 cm² in totaal. Deze voorwaarde geldt voor elk kledingstuk, ook als het gaat om 2 aparte kledingstukken die in combinatie gedragen worden. Ook t-shirts die in de praktijk vaak verstrekt worden, moeten van een voldoende groot logo voorzien zijn.

Ook door jou ter beschikking gestelde kleding die niet aan deze voorwaarden voldoet, is onbelast zolang deze kleding aantoonbaar op de werkplek blijft.
De kosten van werkkleding zijn voor 100% aftrek van de winst uit de onderneming. In geval van twijfel verdient het aanbeveling contact op te nemen met de belastingdienst om problemen achteraf te voorkomen.

Referentie

" Onze hele kledinglijn voorzien van emblemen, professioneel geregeld ! "

Cottus, Ewout Florijn

Jouw werkkleding voorzien van emblemen?

We gaan graag voor je aan de slag!