Direct naar content

Alleen bij HD handel

Inkoopsysteem

Snel en gemakkelijk bestellingen (opnieuw) plaatsen en jouw voorraad beheren, waar ook ter wereld. 

Gezamenlijk kosten verlagen is het uitgangspunt geweest van het in nauw overleg met klanten gebouwde bestel- en beheersysteem. Waar ook ter wereld, is het systeem te raadplegen.
Dit biedt ongekende flexibiliteit op de werkvloer. Autorisatie is gewaarborgd middels login gegevens. Een daartoe aangewezen persoon, kan alle stamgegevens beheren, inclusief budgetten per functie en persoon om een optimale functiescheiding te waarborgen. De aangewezen bestellers kunnen op basis van het vastgestelde assortiment en daaraan gekoppelde prijzen binnen de vastgestelde budgetten bestellen.

Versterking van elkaars krachten.

Door gebruik te maken van elkaars krachten kunnen partners elkaar ontlasten en tot een gemeenschappelijk systeem komen. Van totaal- tot detailinformatie kan worden opgevraagd in het online beheersysteem.

Van divisie- tot business-unit-niveau, van functie tot persoonsniveau met de mogelijkheid om in te zoomen op artikelniveau. Dubbel vastleggen van informatie is daardoor overbodig geworden wat een verlaging van overheadkosten bewerkstelligt.

Signalering van afwijkingen als stuurinstrument
Naast budgetanalyse als belangrijk tool om afwijkingen te signaleren waarop gestuurd kan worden, is nu ook de houdbaarheidsdatum van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals helmen en koolstoffilters een uitstekend middel om tijdig te kunnen anticiperen op bestellingen in de toekomst. Om de rapportage flexibel te kunnen gebruiken is gekozen voor een excel rapportage.

Denken, doen en daadkracht van HD heeft geleid tot lagere kosten!

Bé van der Weide

Ook gebruik maken van ons bestelsysteem?

We vertellen je graag meer!