Direct naar content

HAVEP

50 jaar aan kennis en inzichten in werkkleding

HAVEP biedt ruim 150 jaar aan kennis en inzichten in werkkleding. En dat is veel. Heel veel. Zij zetten deze kennis om in kwaliteit, innovatie en resultaat. En dat doen ze goed. Uitstraling, veiligheid en comfort zijn de speerpunten bij het ontwerpen van de werkkleding. Met oog voor de omgeving, want duurzaamheid vinden zij heel belangrijk. Het assortiment van HAVEP biedt veiligheidskleding, vlam vertragende kleding en werkkleding voor vrijwel alle sectoren die Nederland rijk is.

service op het hoogste niveau

HAVEP

Kleding kan je dag maken of breken. Met HAVEP heb je uitstraling, comfort, veiligheid en persoonlijke service op topniveau. Dat is kwaliteit én een lekker gevoel. Ga ervoor!

Doen waar je goed in bent

Inderdaad. HAVEP is er groot door geworden. We gingen van een blauwe overall naar blauw bloed, maar doen nog steeds datgene waarmee we honderdvijftig jaar geleden begonnen: goede werkkleding maken met een uitmuntende service.

HAVEP is een merk met karakter, een merk met idealen die verder gaan dan kwalitatieve werkkleding. Wij geloven in duurzame oplossingen die met respect voor mens en milieu ontwikkeld zijn. Wat wij jou bieden is uitstraling, comfort en veiligheid. Die waardes vertalen wij iedere dag naar onze kledingstukken en in onze dienstverlening.

Havep werkkleding bestellen?

Bij HD handel ben je aan het juiste adres!