Direct naar content

Santino

Een assortiment met volop keus

Hoeft je bedrijfskleding niet veilig te zijn, maar wel verzorgd? Dan biedt het assortiment van Santino volop keuze. Dit merk biedt bedrijfs- en promotionele kleding voor verschillende doeleinden. Zij leveren t-shirts, polo’s, sweaters, broeken en diverse jacks voor mannen en vrouwen.

OVER ONS

Santino heeft een rijke geschiedenis. Ruim 25 jaar geleden gestart als familiebedrijf en met de juiste ambities uitgegroeid tot een organisatie met een internationaal netwerk. De persoonlijke omgang met klanten, de kennis van onze medewerkers en de constante kwaliteit van onze producten staan aan de basis van onze jarenlange samenwerking met toonaangevende partijen. Ook de inkoopkantoren in de productielanden en onze eigen ontwerpstudio leveren hier een substantiële bijdrage aan. Onze ruime ervaring in de markt en ons uitgebreide en kwalitatief goede assortiment, maken dat Santino de best passende partner is op het gebied van textiel. 

ONZE VISIE

ALLES VOOR KWALITEIT, ALLES VOOR DE KLANT

Rondom ons kernproduct doen we er alles aan om je zo goed mogelijk te ondersteunen. Zo zorgen we voor de volledige coördinatie van productontwikkeling tot levering. Ook hebben we specialisten voor je klaar staan die de hele keten bestrijken van creatief design tot marketing. We gaan nog verder dan ons specialisme en maken we jouw collectie compleet met bijvoorbeeld broeken en ondergoed.

santino werkkleding bestellen?

Bij HD handel ben je aan het juiste adres!