Direct naar content

Innovatief in bedrijfskleding

HD handel

De basis voor HD Handelsonderneming BV uit Twente is gelegd in 1981.

Het werd opgericht onder de naam HD Dienstverlening BV en kende toen nog twee disciplines: schoonmaak én handel. Wij hebben kwaliteit en service en het vertrouwen van onze klanten hoog in het vaandel staan en doen er alles aan om dit naar een hoger niveau te tillen. Dat doen we vooral door onze sterke focus op het onderhouden van onze zakelijke relaties, vakmanschap en innovatie. Niet voor niets claimen wij ‘de partner van het bedrijfsleven’ te zijn.

HD handel staat voor uw klaar!  

 

Wat mag je verwachten?

In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in bedrijfskleding, veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Meer recentelijk zijn daar reinigingssystemen, schoonmaakartikelen en disposables aan toegevoegd.

Zoals je van een organisatie met een hoog service niveau mag verwachten, bekijken wij regelmatig op welk punt wij onze klanten nóg meer tegemoet kunnen komen. Dat bleek vooral te liggen in het specialistische werk. Denk hierbij aan semi orthopedische aanpassingen, zoals het opmeten en produceren van veiligheidsschoenen, maar ook het aanmeten van otoplastieken (oordoppen) op locatie.

Onze service

Een ander aspect van onze service die hoog gewaardeerd wordt, is het organiseren van ‘pas dagen’ en het aanmeten van otoplastieken.

Kleding kan dan naar wens gepast worden, zodat je zeker weet dat het ook goed zit. Alle bestellingen komen in ons systeem, waardoor je bestelhistorie inzichtelijk is.

Tot slot verzorgen wij een embleemservice en circulaire oplossingen aan.  Doordat wij dit in eigen huis aanbieden én een grote voorraad hebben, kunnen klanten in veel gevallen wachten op hun bestelling of gelijk worden aangemeten. En dat is makkelijk voor alle partijen!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit diep in ons DNA. Of het nu gaat over circulaire oplossingen of het sponsoren van belangrijke landelijke of locale maatschappelijk instanties zoals stichting Kinderlach Twente; HD Handelsonderneming is zich bewust van de verantwoordelijkheid die zij heeft richting haar omgeving en tracht deze met verve te vervullen. Ook willen wij een steentje bijdragen binnen de inclusieve samenleving. HD handelsonderneming biedt een plek aan werknemers binnen alle lagen van de samenleving, waar zij hun kwaliteiten kunnen ontdekken en verder ontwikkelen. 

Denken, doen en daadkracht van HD heeft geleid tot lagere kosten!

Bé van der Weide, contactpersoon van Royal Wagenborg

Geïnteresseerd? Laten we praten!