Direct naar content

Portwest - werkkleding voor elke situatie

Portwest toonaangevende gamma biedt multi-standaard bescherming voor gevaarlijke omgevingen.

Portwest toonaangevende gamma biedt multi-standaard bescherming voor gevaarlijke omgevingen. Deze state of the art producten zijn het resultaat van jarenlange ervaring gecombineerd met geavanceerde technologie en marktonderzoek. Inzet voor de gezondheid, de veiligheid en het comfort van de drager kan worden gezien in het brede scala van producten voor alle weer omstandigheden.

De toekomst van Workwear

Portwest KX3 is een superieure lijn van trendy kleding die hoogwaardig confectioneren combineert met hoge eisen en technische stoffen.

De belangrijkste kenmerken van deze collectie zijn onder meer slijtvastheid, vochtregulatie en bewegingsvrijheid voor langdurige wendbaarheid en moeiteloos bewegen. Alle KX3-kledingstukken zijn ontworpen om elkaar volledig aan te vullen, zodat er een persoonlijk lagen systeem kan worden gebouwd. Een perfecte oplossing voor moderne werkkleding.

Wereldwijde veiligheidsleverancier

Veiligheidskleding, schoenen, handschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Met meer dan 110 jaar ervaring in kwaliteit en service is Portwest uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevend bedrijf in het ontwerpen en produceren van stijlvolle, comfortabele, kwalitatief hoogwaardige werkkleding die voldoet aan internationale normeringen.

Portwest werkkleding bestellen?

Bij HD handel ben je aan het juiste adres!