Direct naar content

Sixton Peak

Veiligheid & kwaliteit, hand in hand met stijl en comfort

Veiligheidsschoenen lomp en lelijk? Niet als het aan Sixton Peak ligt! Bij dit merk gaat veiligheid & kwaliteit, hand in hand met stijl en comfort. In die overtuiging heeft Sixton Peak heel wat orthopedisch onderzoek en ontwikkeluren gestopt. En nog steeds. Het resultaat? Ultieme bewegingsvrijheid en comfort in combinatie met een vooruitstrevend Italiaans design. En dat is ‘slechts’ de schoen. Aangezien het een veiligheidsschoen betreft, is de loopzool een belangrijk onderdeel van het geheel. Ook hierin zijn zij continu op zoek naar de beste combinatie van antislip, profiel, flexibiliteit, slijtvastheid, schokabsorptie, grip en stabiliteit. Wederom met oog voor detail.

WAAROM IS DE RANCH ZO COMFORTABEL?

Wil je droge en warme voeten deze winter? De RANCH werklaarzen van Sixton Peak hebben een stoere en moderne uitstraling met een geweldig draagcomfort. De laarzen zijn gemaakt van Gevet Nubuck leder. Dit leer staat bekend om zijn ademende vermogen en waterafstotende werking. Er zijn voering opties met wol, Airplus en Primaloft.

Dit is Sixton Peak...

Sixton Peak gelooft dat een kwalitatief hoogwaardig product valt of staat met een intensief ontwikkeltraject. Een traject waarin volop aandacht is voor onderzoek, ontwerp, kwaliteit en innovatie. Met een gepassioneerde aanpak, jarenlange ervaring en continue drang naar verbetering staat Sixton Peak garant voor topkwaliteit en optimale service.

Sixton werkschoenen bestellen?

Bij HD handel ben je aan het juiste adres!