Geschiedenis:

HD Handelsonderneming BV uit Hengelo (Ov) kent haar oorsprong uit de in 1981 opgerichte holding HD Dienstverlening BV. Sinds januari 2007 zijn Robert Herr en Michel Riphagen de eigenaren van HD Handelsonderneming BV uit Twente.

Wat doen wij:

HD Handel is een volledig zelfstandige en onafhankelijke handelsonderneming uit Hengelo die zich onder andere heeft gespecialiseerd in;

- Bedrijfskleding

- Veiligheidskleding

- Veiligheidsschoenen

- Veiligheidsartikelen

- Papierwaren

- Schoonmaakartikelen

- Bewassing service

- Ontwikkelen bedrijfslogo’s

- Bedrukken kleding

- Borduur/Plotter service

- Vermaak atelier

- Semi orthopedische aanpassingen

- Otoplastieken op locatie

Wij richten ons voornamelijk op verkoop en service binnen de; midden- en klein industrie, sociale werkvoorzieningen, gemeentelijke instellingen, schoonmaakbedrijven, petrochemie / offshore, en (technische) uitzendbureaus. Natuurlijk stopt onze service niet met leveren alleen, wij willen graag magazijnhouder zijn voor onze klanten. Dat houdt in dat wij alles voldoende op voorraad houden, zodat wij het zo snel mogelijk kunnen uitleveren.

Ook verzorgen wij vrijblijvend pas sessie dagen, en bieden wij de mogelijkheid om semi - orthopedische veiligheidsschoenen te laten opmeten en te produceren. Daarnaast hebben wij een klantspecifiek bestelsysteem via internet waarmee tevens een schaduwadministratie wordt bijgehouden van de bestelde kleding. Groot voordeel van dit systeem is dat op ieder moment een bestelling geplaatst kan worden en u exact bij kan houden wat en hoeveel producten iedere medewerker heeft gehad.

Wie zijn wij:

Wij van HD Handel zijn gemotiveerde, kritische en innovatieve collega’s die u willen helpen bij het kiezen van de juiste producten. Innovatie is ons kernbegrip en bedrijfskleding is ons vak.

Wij richten ons vooral op de toekomst en proberen steeds te verbeteren in service en klantvriendelijkheid. Handelspartners zijn belangrijk voor ons, en daarom kijken wij altijd kritisch naar onszelf. Persoonlijke benadering en advies staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hopen onze klanten tevreden te stellen door het leveren van een volledige en correcte service met verschillende producten en diensten binnen ons totale productenpakket. Als dynamische en innovatieve totaalleverancier staan wij altijd open voor feedback en verbeterpunten en volgen wij de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Tot onze klanten mogen wij een aantal grote multinationals rekening waarmee wij voor hun als hofleverancier mogen optreden.

o.a. 

- Koninklijke Wagenborg

- NEM Standard Fasel

- Pentair X-flow / PT

- Norma 

- Twence

- Twente Milieu 

- SWB midden twente

Nieuws
Top gehoorbescherming
Lichtgewicht en opvouwbare gehoorbescherming met gevoerde hoofdband voor extra comfort.
Varionet Safety Pro
Correctie veiligheidsbrillen. Een nieuwe kijk op bescherming! De eerste veiligheidsoplossing voor de vakman met verziendheid!
Nieuwe hoge zichtbaarheid T-shirt
NIEUW T-shirts om de hele dag goed zichtbaar te zijn. korte mouw en lange mouw
Hoofdbescherming
Uitstekende bescherming, waar voor je geld. Check de nieuwe modellen van Portwest inzake hoofdbescherming.
Dassy nieuwe lijn D-FX binnenkort beschikbaar
We geven je alvast een voorsmaakje van de nieuwe D-FX modellen die er binnenkort aankomen! vanaf mei 2016 zullen de eerste negen D-FX modellen beschikbaar zijn.