Direct naar content

Sioen

Nieuwe en revolutionaire producten

Sioen beschermt met haar kleding de mens én haar bezittingen. Een mooi uitgangspunt. Zij bieden veiligheidskleding, multinorm, signalatie, vlam vertragende kleding, bedrijfskleding en specials. Dat zij Europees marktleider zijn, komt niet zomaar uit de lucht vallen. Hier werken zij hard voor. Ruim 100 mensen maken zich dagelijks hard voor onderzoek en ontwikkeling van nieuwe, revolutionaire producten.

Kwaliteitsvolle beschermkleding

Sioen richt zich op kwaliteitsvolle professionele beschermkleding, gespecialiseerde beschermkleding en recreatiekleding voor privégebruik. Sioen is Europees marktleider op zijn gebied, is actief in meer dan 80 landen en heeft meer dan 2.800 werknemers in 8 vestigingen.

Sioen Apparel

Sioen Apparel is de belangrijkste innovator op het gebied van kwaliteitsvolle beschermkleding. In het "industrieel" kledingsegment is Sioen de Europese marktleider. De steunpilaar van de organisatie is de R&D-afdeling, waar 129 mensen werken. We investeren sterk in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe, revolutionaire producten.

Door de recente uitbreiding met onze collectie multinorm werkkleding hebben we ons productassortiment vervolledigd.

Sioen kleding bestellen?

Bij HD handel ben je aan het juiste adres!