Direct naar content

Oxxa

Haal kwaliteit in huis met Oxxa

Oxxa Safety Gloves maakt hoogwaardige werkhandschoenen. Hun uitgangspunt bij het produceren van de werkhandschoenen is het bieden van pols- en handbescherming aan professionals. Met Oxxa werkhandschoenen haal je kwaliteit in huis. De handschoenen worden gemaakt van goede materialen en beschikken over innovatieve technologieën en hoogwaardige eigenschappen. Oxxa gebruikt haar expertise, innovatie en volledige toewijding bij het produceren van alle werkhandschoenen.

Representatief

Oxxa

OXXA ontwikkelt en produceert innovatieve werkhandschoenen met een moderne uitstraling. De OXXA werkhandschoenen zijn voor het merendeel verkrijgbaar in handige retailverpakkingen waarop in één oogopslag te zien is voor welke toepassingen het specifieke model geschikt is.

 

Veilig

Oxxa

Onze werkhandschoenen behoren tot de hoogste kwaliteit producten op de markt voor hand- en polsbescherming. De producten zijn gemaakt van de beste materialen die momenteel beschikbaar zijn en worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en deskundigheid geproduceerd. De producten voldoen tevens aan diverse normeringen.

Oxxa handschoenen bestellen?

Bij HD handel ben je aan het juiste adres!