Direct naar content

MSA

Uitstekende producten, service en innovaties

Als het aankomt op veiligheidshelmen heeft MSA meer dan 100 jaar ervaring en deskundigheid. Door het inzichtelijk maken van de werkprocessen van hun klant, hebben zij de veiligheidsbehoeften kunnen achterhalen. MSA heeft vervolgens veel tijd gestoken in het onderzoeken van de specifieke veiligheidsvereisten per markt. Dit heeft geresulteerd in uitstekende producten, service en innovaties.

MSA

De aanleiding om MSA, marktleider in bescherming van de werkplek en in innovatie van veiligheidsmiddelen, op te richten was een afschuwelijk ongeluk tijdens het werk. Op de ochtend van 26 maart 1912 ontplofte de Jed Mine in West Virginia. Binnen een seconde ontbrandde methaangas en ruim 80 mijnwerkers kwamen om. Mijnbouwingenieur John T. Ryan Senior kreeg na de tragedie een openbaring: "Als ik vanaf nu al mijn tijd besteed om de kans dat een dergelijke ramp zich weer zal voordoen zo klein mogelijk te maken, dan heb ik niet voor niets geleefd."

Over MSA

MSA biedt deskundige serviceoplossingen om uw investering in veiligheidsapparatuur en installaties te beschermen. Er zijn reparaties en onderhoud beschikbaar voor een breed scala aan MSA-producten, waaronder ademhalingsapparatuur, vast opgestelde gas en vlamdetectie, draagbare gasdetectoren, valbeveiliging, warmtebeeldcamera's, brandweerhelmen en communicatie-headsets. Services zijn beschikbaar bij MSA Service Centers en bij u op locatie.

MSA helmen bestellen?

Bij HD handel ben je aan het juiste adres!