Direct naar content

Mascot

Excellente kwaliteit door uitvoerig testen

MASCOT is een Deens bedrijf, maar opereren wereldwijd. Zij werken samen met slechts één doel voor ogen: het ontwikkelen, produceren en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen. Ze steken veel tijd in het testen van hun methoden en producten, wat resulteert in excellente kwaliteit.

Over Mascot

MASCOT is een Deens bedrijf met een Scandinavische mentaliteit dat wereldwijd exporteert. Onze werknemers in Denemarken, Vietnam, Duitsland en nog twaalf andere landen hebben één en dezelfde missie: het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen.

Eindproductenmagazijn

MASCOT heeft één van Europa's grootste magazijnen voor werkkleding. Meer dan 4,8 miljoen producten - verdeeld over 32 000 artikelnummers - liggen klaar voor verzending. Onze leveringsbetrouwbaarheid is zeer hoog en bestellingen in Denemarken en het noorden van Duitsland worden zelfs de volgende dag bezorgd. In de rest van de wereld bezorgen wij doorgaans binnen enkele werkdagen. MASCOT's hoofdmagazijn is uiterst efficiënt; hier wordt de goederenontvangst, kwaliteitscontrole, verpakking en verzending afgehandeld.

Mascot kledij bestellen?

Bij HD handel ben je aan het juiste adres!