Direct naar content

Grisport

Toonaangevende werkschoenen

Grisport veiligheidsschoenen worden in Italië geproduceerd door een toonaangevende berg-wandelschoenen fabrikant. Zij verwerken hun expertise, technologie, innovatie, onderzoek & ontwikkeling in het ontwerp- en productie proces. Dat wordt duidelijk wanneer je de schoenen aantrekt. Alle veiligheidsschoenen van Grisport hebben een ademend vermogen. Dit houdt in dat water niet naar binnen kan, maar transpiratie wel naar buiten. Dit zorgt samen met het unieke HeelSupport system en de PU-, TPU- en nitrilrubber loopzolen voor een uniek draagcomfort.

Grisport presenteert: de Cross Safety-collectie

De Cross Safety-collectie van Grisport bestaat uit lichtgewicht werkschoenen. Dankzij de moderne materialen waarvan de veiligheidssschoenen zijn gemaakt, zijn de schoenen niet alleen extreem licht maar ook nog eens extreem veilig.

Beschermend, stoer, eigentijds en comfortabel. De Grisport veiligheidsschoen heeft alle kwaliteiten in huis die je van een veiligheidsschoen mag verwachten.

Grisport veiligheidsschoenen worden in Italië geproduceerd door een toonaangevend fabrikant van bergwandelschoenen. Door innovatieve materialen en productietechnieken toe te passen staat Grisport altijd garant voor topkwaliteit.

Grisport maakt gebruik van PU-, TPU- en nitrilrubber loopzolen en ontwikkelde het unieke HeelSupport System® system.

Grisport. Inspired by climbers. Used by workmen.

Grisport kleding bestellen?

Bij HD handel ben je aan het juiste adres!