Direct naar content

Emma

Er is altijd een EMMA schoen die de uitdaging wél aankan.

EMMA ontwerpt en produceert veiligheidsschoenen voor intensief gebruik. De lederen schoenen hebben lange levensduur, perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort. Dat laatste komt vooral doordat EMMA 3 pijlers hanteert bij het ontwerpen en produceren van hun veiligheidsschoenen. Hydro Control zorgt ervoor dat de voeten droog blijven, door nattigheid buiten te houden en zweet af te voeren. Balance richt zich op optimale positie van de voet en Contact Management zorgt voor maximaal grip op elke ondergrond. Of zoals ze zelf zeggen: waar andere schoenen het afleggen, is er altijd een EMMA schoen die de uitdaging wél aankan.

Emma Safety Footwear

Emma schoenen zijn gemaakt voor intensief gebruik. Het soepele volnerf leer heeft een perfecte pasvorm die zorgt voor optimaal draagcomfort. We inspecteren elke huid zeer grondig en gebruiken alleen de allerbeste delen. Zelfs bij een minimale beschadiging wordt het leer niet meer gebruikt. Hand-oog-coördinatie is misschien wel de belangrijkste vaardigheid bij de productie van onze schoenen. Het handmatige naai- en stikwerk vereist een vaste hand. Onze schoenen zijn meervoudig gestikt, zodat ze lang meegaan en al die tijd comfortabel blijven. We experimenteren continu met nieuwe materialen en patronen om steeds weer onze producten te optimaliseren en te verbeteren.

WE CARE, WORK SAFE!

EMMA is een uitzonderlijk bedrijf in de Nederlandse maakindustrie. Wij streven ernaar om boven de norm te produceren, omdat wij alleen het beste willen maken. Wij zijn pas gerust als we zeker weten dat mensen met ons product veilig en zorgeloos kunnen werken. Dat geldt natuurlijk ook voor de mensen die bij EMMA werken. EMMA heeft immers een bijzonder personeelsbeleid. Wij werken van oudsher met mensen die een zwakke positie op de arbeidsmarkt hebben en wij stellen iedereen in staat om het beste van zichzelf te geven. Als werkgever staan wij midden in de samenleving en voelen wij ons verantwoordelijk om deze bijzondere werkgelegenheid duurzaam te behouden.

Emma veiligheidsschoenen bestellen?

Bij HD handel ben je aan het juiste adres!