Direct naar content

3M

Ergonomisch ontwerp, eigen technologie en comfortabele bescherming

3M is een internationale organisatie en leverancier van onze gehoorbescherming, adembescherming en helmen. Uitgangspunt bij het produceren van hun producten is veiligheid, comfort en technologie. Daar zijn ze bij 3M prima in geslaagd. Zij bieden samenrolbare oordoppen, indrukbare oordoppen, oordoppen met beugel en gehoorkappen, stofmaskers en veiligheidshelmen. Door dit volledige assortiment kan je de bescherming aanpassen aan elke situatie.

3M

Bij 3M voeren onze 91.000 medewerkers belangrijk werk uit, want onze wetenschappelijke kennis heeft een positieve invloed op de levens van mensen. Bij 3M maakt u deel uit van een internationaal bedrijf dat bekend staat om zijn compromisloze integriteit. U zult werken met intelligente en gemotiveerde mensen die beloond worden voor het uitdagende werk dat ze uitvoeren en dat hun kansen geeft om te leren en te groeien. Bij 3M zijn uw mogelijkheden eindeloos.

Over 3M

Een van onze passies is de gezondheid en veiligheid te beschermen van werknemers in elk type bedrijfstak en werkomgeving. Die gedrevenheid brengt ons ertoe om doorlopend innovaties door te voeren in technologieën, disciplines en bedrijfstakken, zodat u en uw werknemers veilig en beschermd zijn.

We streven naar comfortabele, goed ontworpen, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), zodat u verzekerd bent van de meest effectieve bescherming op de markt. U kunt 3M PBM voor gezondheid & veiligheid van werknemers aanschaffen met de zekerheid dat 3M er alles aan doet om producten te maken die uw werknemers graag dragen.

3M producten bestellen?

Bij HD handel ben je aan het juiste adres!